Skip to main content

PONENTS

GLÒRIA CANALS

Aura Fundació
 • + INFO

  Glòria Canals, fundadora i presidenta de Aura Fundació, és llicenciada en Psicologia Clínica y Pedagogia Terapèutica. Ha treballat incansablement per a promoure la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual en la societat, així com és pionera en el projecte de Treball amb Suport a Catalunya el 1989. Va introduir aquesta metodologia a Espanya i a Europa, presidint l’AESE. És membre fundador del EUSE i de ACTAS. Barcelona, Espanya

JOAN ANTON CATALÀ

Divulgador científic
 • + INFO

  Joan Anton Català té un màster en astronomia i astrofísica i és llicenciat en ciències químiques especialitzat en química quàntica. Destaca com a comissari de l'Any Joan Oró (2023) i com a divulgador científic en mitjans com Catalunya Ràdio o TV3. A més, és l'autor de diversos llibres de divulgació científica.
  Presenta una àmplia experiència com a directiu empresarial, amb formació de postgrau a institucions com l'IESE i la Wharton Business School. Català és reconegut per la seva innovadora utilització de l'astronomia i l'espai com a eines per a la gestió del canvi i la formació en l'àmbit empresarial, destacant amb el seu producte "A space to grow".

  Barcelona, Espanya

HUW DAVIES

Assessor independent

 • + INFO

  Huw Davies és una figura destacada al camp del treball amb suport, reconegut internacionalment i antic director general de l'Associació Britànica del Treball amb Suport (BASE). La dedicació de Davies a la causa és evident a través de la seva participació com a antic vicepresident de la Unió Europea de Treball amb Suport (EUSE). Centrat en la garantia de qualitat dins de la metodologia, ha esdevingut un assessor de confiança que ofereix orientació i suport a organitzacions de tot el món.

  Manchester, Regne Unit

MIKE EVANS

Dundee United Suporters' Foundation
 • + INFO

  Mike és membre certificat i graduat de l'Institut Col·legiat de Personal i Desenvolupament. Va ser gerent de la Unitat de Discapacitat Laboral de l'Ajuntament de Dundee a Escòcia del 1991 al 2011 i va ser president de la Unió Europea d'Ocupació amb Suport (EUSE) del 2007 al 2011. A més, va ser president i membre fundador de la Unió Escocesa d'Ocupació amb Suport. Actualment, Mike és director de la Dundee United Suporters' Foundation.

  Dundee, Escòcia

GILLIAN MAGUIRE

Microsoft

 • + INFO

  Gillian és la gerent del Microsoft Global Workplace Services Supported Employment Program. La missió del programa és crear oportunitats de treball reals per a persones amb discapacitats intel·lectuals/ de desenvolupament. Gillian també és la presidenta de l’Abilities Employee Business Resource Group per a CBRE Americas. Ha creat i dirigit un equip responsable de la provisió d’informació d’alta qualitat i serveis d’advocacia per a persones amb discapacitat a Washington.

  Seattle, EE.UU.

HECTOR MINTO

Ambaixador del govern britànic
 • + INFO

  Ambaixador del govern britànic per a la discapacitat i l'accessibilitat al sector tecnològic i webs

   

  Fa més de 25 anys que treballa en l'avantguarda de l'accessibilitat i les tecnologies de suport. Ha exercit funcions en empreses, des de noves empreses innovadores fins a empreses consolidades de tecnologia de l'educació i centrades en el sector sanitari, i ha contribuït regularment a les consultes governamentals mundials sobre la inclusió de la discapacitat. En el seu paper a Microsoft com a Lead Technology Evangelist, Hector dirigeix equips globals que es comprometen a les seves regions amb els governs, els principals ocupadors, la xarxa de socis comercials de Microsoft i un conjunt més ampli de parts interessades de la comunitat per mostrar el disseny inclusiu, l'accessibilitat dels productes, les pràctiques de contractació inclusives, el paper dels grups de recursos de treballadors amb discapacitat i la innovació en accessibilitat. Héctor és l'actual Ambaixador del govern britànic per a la discapacitat i l'accés al sector tecnològic i webs, donant suport al sector tecnològic perquè ofereixi ocupació per a discapacitats i experiències inclusives a clients i productes.

  Oxford, Regne Unit.

MARIA PALLISERA

Universitat de Girona

 • + INFO
  Maria Pallisera és professora titular a la Universitat de Girona, departament de pedagogia, on coordina el grup de recerca sobre diversitat. Imparteix docència als graus de pedagogia i treball social, i al màster d'atenció a la diversitat en educació inclusiva. Ha dirigit diverses investigacions relacionades amb la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual: transició a la vida adulta, vida independent, relacions interpersonals i participació social. Des del 2012 desenvolupa investigació inclusiva amb un comitè assessor format per persones amb discapacitat intel·lectual.

  Girona, Espanya.

LLUÍS SOLDEVILA

Expert en Motivació i Lideratge Digital
 • + INFO

  Lluís Soldevila és considerat uns dels TOP10 conferenciants a nivell mundial en motivació i lideratge digital. Ha impartit seminaris i conferències a més de 250 empreses d'Europa, Amèrica i Àsia, i ha impactat més de 20.000 professionals. Lluís també és el director general d’Acktitude i professor a l’ESADE Business School.

  Barcelona, Espanya

GREGORY STEPP

Educador

 • + INFO
  Gregory Stepp és educador, escriptor, traductor i podcaster. Durant els darrers vint anys, ha treballat dins i fora de les aules amb estudiants i professionals de diversos àmbits. Ha viscut i treballat a Nova York, Madrid i, ara, Barcelona. Li apassionen els idiomes, l'educació i les persones. Creu que totes les persones tenen el desig i la capacitat d'aprendre, treballar i viure de manera digna i significativa.

  Barcelona, Espanya.

IVAN TRAINA

Universitat de Verona

 • + INFO
  Ivan Traina és investigador principal de doctorat a la Universitat de Verona, departament de Ciències Humanes. La seva activitat investigadora se centra en la inclusió de grups vulnerables, discapacitat intel·lectual, programes de transició, desenvolupament curricular i tecnologies assertives (TA). Va obtenir una beca postdoctoral Marie-Curie i va treballar com a director de recerca a la Universitat de Bolonya. També ha participat en nombrosos projectes finançats per la UE sobre temes d'inclusió, formació professional per donar suport a l'ús de les TA i la millora dels entorns d'aprenentatge inclusius.

  Verona, Itàlia.