Skip to main content
LOGO

INSCRIPCIÓ

 

Early bird (fins a l'11 de març 2024)

Estandar (des del 12 de març de 2024)

MEMBRE AESE

280€

380€

NO MEMBRE AESE

350€

450€

21% IVA INCLÒS
   

Es faran diversos serveis de transfer entre l'Aeroport de Barcelona i Port Aventura. Els horaris i preus estan disponibles a l'apartat “altres serveis” dins del formulari d'inscripció online.

La inscripció garanteix l´accés a les sessions de la conferència. Inclou pauses cafè i esmorzars els dies 6 i 7 de juny, així com beguda de benvinguda el 5 de juny i sopar de gala el 6 de juny.

TERMES I CONDICIONS

TERMES Y CONDICIONS DE REGISTRE

Grupo Pacífico no acceptarà reserves telefòniques. La inscripció s'ha de fer omplint el formulari d'inscripció online. Un formulari per persona. Rebrà un correo electrònic després de completar el formulari, si no el rep siusplau contacti amb la Secretaría Tècnica: Grupo PACIFICO: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La cuota d'inscripción ha de ser pagada abans de la data límit d'inscripció anticipada, en cas contrari la vostra cuota d'inscripció serà actualizada a la actual.

Si es selecciona la inscripción com membre o estudiant, siusplau proporcioneu la proba d' aquesta categoria; en cas contrari, se us demanarà que pagueu l'import de la diferència d'inscripció.

Es requereix el pagament complet abans de l'inici del congrès. Després de l'acusament de rebut del pagament s'enviarà un abonament de confirmació i una factura. Us preguem que ho reviseu detingudament i preneu nota del vostre nombre d'inscripció. Aquest nombre es sol·licitarà per a qualsevol canvi o comprovació.

Tots els pagaments s'han de fer en euros, a continuació trobareu els mètodes de pagament disponibles:
  • Targeta de crèdit en línia: serà redirigit a una pàgina segura del banc. S'accepten VISA, Mastercard i American Express.
  • Transferència bancària: l'informació bancària detallada es proporcionarà automàticament per correu electrònic. Les despeses bancàries han de ser pagades pel participant. Aquesta opció només estará disponible fins al 6 de maig de 2024.

Tot l'import pendent haurà de ser abonat a la "Secretaria Tècnica" durant l'entrega de la documentació.

Grupo Pacífico ha reservat un nombre limitat d'habitacions per les dates del Congrès. Les dates anteriors o les sortides tardanes están subjectes a la disponibilitat dels hotels. Es recomana fer la reserva de l'hotel com més aviat millor, ja que en cas contrari no es pot garantir la disponibilitat.

Totes les taxes son per habitació i per nit, inclòs l'IVA (subjecte a canvis segons l'ordre oficial), i l'esmorzar.

Grupo Pacífico (GP) actúa com agència organitzadora i no es fa responsable de pèrdues, lesions o danys a qualsevol persona o propietat.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

Totes les cancel·lacions o canvis han de ser enviats a GRUPO PACÍFICO per escrit (e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
  • Les cancel·lacions rebudes fins al 15 d' abril de 2024, es tornaran els depòsits menys 50 euros per despeses administratives.
  • Les cancel·lacions rebudes fins al 6 de maig de 2024 es reemborsarà el 50% de la cuota d'inscripció.
  • No es reemborsaran les cancel·lacions rebudes després del 6 de maig de 2024 ni els participants inscrits que no hi assisteixin.
  • No es faran reemborsaments en cas d'anul·lació de sessions o canvis de programa.

* Els reemborsaments, si escau, es tramitaran just després del congrés.