Skip to main content
LOGO

AUTOGESTORS

MARI PAZ V. / RAUL P.

Aura Fundació
 • + INFO

  És important la nostra assistència al congrés perquè tenim dret a parlar dels nostres drets. Volem reivindicar el dret a treballar en una empresa ordinària i obrir els ulls als empresaris i als polítics. També ens ha ajudat a conèixer i intercanviar opinions amb altres persones autogestores.

MARC F. / ESTHER A.

APRODISCA
 • + INFO

  És important que podem formar part d'aquest congrés per poder compartir el nostre punt de vista sobre els temes que es tractaran i, sobretot, que se'ns escolti.

MARINA E.

DOWN ALMERIA
 • + INFO
  Volem que totes les persones que assisteixin al Congrés ens coneguin, tinguin en compte les nostres decisions i valorin els nostres drets. A més, gràcies a la preparació d'aquest Congrés hem tingut més informació sobre diferents temes i hem conegut altres grups d'autogestors.

ALEJANDRO N

DOWN ORENSE
 • + INFO

  És important que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguem els mateixos drets que la resta de persones i que la nostra aportació al congrés els pugui donar un nou enfocament i coneixements sobre la vida d'una persona amb discapacitat intel·lectual i/o síndrome de down.

BORJA O.

DOWN NAVARRA
 • + INFO

  La nostra participació és important perquè som les primeres persones interessades i protagonistes de la feina amb suport. Volem treballar com qualsevol persona del nostre entorn i per això és imprescindible que les empreses coneguin què és la feina amb suport, la figura del preparador laboral i les capacitats que tenim per ser un o una més dins d'un equip de treball.

ANDREI C.

INCLUDES ALMENDRALEJO
 • + INFO

  Poder participar en aquestes sessions ha estat com "mirar per una finestra d'oportunitats", on a més d'expressar-se, han conegut experiències d'altres companys que ells ni tan sols contemplaven, per desconèixer que existien.

MARIA C.

Fundació Astrid 21
 • + INFO

  Ens permetrà estar al dia de què està passant actualment i què passarà en un futur amb els nostres drets, per així tenir l'opció de poder lluitar per ells. També per poder donar la nostra versió i opinió sobre diferents temes que són importants per a nosaltres i, per conèixer gent amb la intenció de crear una xarxa de suports.

SARA A.

DOWN VIGO
 • + INFO

  Les persones amb discapacitat tenim experiències diferents que els preparadors laborals: nosaltres som les que hem d'aprendre a fer les nostres feines pel nostre compte i els preparadors laborals només són un suport.

FÁTIMA R / ISMAEL JESÚS R

EQUA
 • + INFO

  La nostra experiència al Congrés Europeu de Treball amb Suport ha estat única, enriquidora i divertida. Ens ha aportat nous coneixements, hem pogut conèixer noves persones i totes les seves opinions sobre l'ocupació amb suport. Això ens ha permès explorar horitzons nous. Així que per més barreres que ens puguem trobar, cap endavant sempre hem d'avançar.

Mª VICTORIA P. / ALBERTO M

Grupo Inteligencia Límite
 • + INFO

  És molt important tenir una persona de suport a la meva feina i que els que m'envolten em motivin per treballar millor. I les convocatòries d'oposicions s'haurien d'adaptar per a persones amb intel·ligència límit.

MARTA S.

Down Tarragona
 • + INFO

  Capacitats diverses, drets laborals iguals.

ALEJANDRA M. / VANESSA N.

Down Zaragoza
 • + INFO

  Tenir feina ens ha permès ser més independents i més integrats a la societat. La participació en aquest congrés ens permetrà expressar els nostres drets i reflexions per seguir avançant i millorant l'ocupació amb suport. Els autogestors tenim molt a dir!

VICTOR A / SERGIO M

ADISLI
 • + INFO

  Tenir noves experiències i compartir opinions amb altres persones d'altres indrets, per tal de conèixer diferents formes de treballar i d'entendre la discapacitat.

TONI R./FRANCISCO G.
RAQUEL A.

ATENDIS
 • + INFO

  Passem desaparcebuts però som i hi estem. Participar en aquest congrés és la millor manera de que les nostres idees i veus siguin escoltades. Tenim diversitat funcional, no som dolents, som més lents.

ÀNGEL A.

SJD TERRES DE LLEIDA
 • + INFO

  Tenim dret i capacitats per treballar. Demanem sensibilització i oportunitats de feina a les empreses.